Voor wie Zwemles voor iedereen swirl
rounded-border
Meer informatie over

Zwem-ABC

Wij bieden het enige echte Zwem-ABC In Nederland mag iedereen zwemles aanbieden en een zwemdiploma uitgeven. Dit is namelijk niet wettelijk geregeld. De verschillende zwemdiploma’s leiden helaas niet altijd op tot dezelfde Nationale Norm Zwemveiligheid.

Dit geeft je als ouder/verzorger 4 zekerheden:

  • Gediplomeerde en gekwalificeerde zwemonderwijzers, zodat je kind in veilige handen is en met plezier naar zwemles gaat. Zo werken de zwemonderwijzers volgens de Gedragscode Zwembranche, hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en blijven bijgeschoold.
  • Je kind ontvangt de Nationale Zwemdiploma’s A, B en C. Met het behalen van het Nationaal Zwemdiploma C voldoet je kind aan de Nationale Norm Zwemveiligheid. Deze officiële diploma’s worden bijvoorbeeld erkend door brandweer, politie en sportopleidingen voor de uitoefening van verschillende beroepen.
  • De zwemlesaanbieder hanteert een helder beschreven zwemlesmethode, zodat je kunt bepalen welke aanbieder het beste bij jouw kind past. Tijdens de zwemles wordt je als ouder ook goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van je kind.
  • Een constante kwaliteit van de zwemlesaanbieder, geborgd door onafhankelijke jaarlijkse controle en toetsmomenten bij het diplomazwemmen.

Dus: kies bewust en ga voor zekerheid. Kijk voor meer informatie en antwoorden op veelgestelde vragen van andere ouders over dit onderwerp ook op www.allesoverzwemles.nl.

Gratis proefles
image-frame
rounded-border-alt
image-frame-alt
Meer informatie over

Aqua Sport

Fit blijven en bewegen op een leuke manier. Het voordeel van Aqua Sport is dat de gewrichten minimaal worden belast. Hierdoor is Aqua sport in veel gevallen ook geschikt bij revalidatie en kan het bijdragen in het herstel na een blessure. Voor mensen met gewrichtsklachten is aquasport de beste manier om fit en actief te blijven. Plezier staat voorop maar het kan ook heel fanatiek. U bepaalt zelf hoeveel weerstand het water geeft door soepel of krachtig te bewegen.

Dagen

Maandag: 19:45 – 20:30
Maandag: 20:30 – 21:15

Kosten

€ 35,- per maand

Gratis proefles
rounded-border
Meer informatie over

Baby zwemmen

Samen met uw baby onder begeleiding van een ervaren instructrice op speelse en ontspannen wijze kennismaken met alle mogelijkheden van het water.

Onder begeleiding gerichte oefeningen doen en allerlei nieuwe dingen ontdekken zoals bellen blazen, spetteren, waterdruk en weerstand voelen, drijven op het water en onder water zijn. Zo raakt uw kind steeds meer vertrouwd met het water en wordt de zelfredzaamheid gestimuleerd en bevorderd. Een heerlijk activiteit voor ouder/verzorger en kind!

Baby zwemmen kan vanaf 6 weken in ons extra verwarmde water van 32 graden.

Dagen

Zaterdag: 09:00 – 09:30

Kosten

€ 70,- voor een 10 badenkaart, deze kaart staat niet op naam dus kan door verschillende personen gebruikt worden.

Gratis proefles
image-frame
rounded-border-alt
image-frame-alt
Meer informatie over

Peuter zwemmen

Tijdens onze lessen Peuter zwemmen worden de kinderen watervrij gemaakt en daardoor zullen ze zich tijdens de vervolglessen van Peuter Plus en uiteindelijk het Zwem ABC al vertrouwd voelen met het water en de omgeving. De speelse en ongedwongen sfeer tijdens de lessen maakt dat zowel ouder als kind veel plezier beleeft aan de lessen.

Dagen

Zaterdag: 09:30 – 10:15

Kosten

€ 35,- per maand

Gratis proefles
rounded-border
Meer informatie over

Peuter plus

Tijdens onze lessen Peuter Plus leren wij uw kind zichzelf te redden als hij of zij te water raakt. Ook besteden we aandacht aan de onderdelen die ze leren tijdens de zwemlessen. Bij Peuter Plus wordt dus op een speelse manier de basis gelegd voor de zwemles. Kinderen die bij ons Peuter Plus hebben gevolgd stromen zonder wachtlijst door naar de zwemlessen. Tijdens deze les gaat er geen ouder/verzorger mee in het water.

Dagen

Zaterdag: 10:15 – 10:45

Kosten

€ 30,- per maand

Gratis proefles
image-frame
rounded-border-alt
image-frame-alt
Meer informatie over

Bijzondere instructie

Bijzondere instructie is zwemles voor iedereen. Dit zijn op maat gemaakte groepen voor kinderen. Mocht u kind niet mee kunnen komen in de reguliere groep dan is er de mogelijkheid om maat werk aan te bieden. Voorbeelden hiervan zijn zwemlessen zijn groepen aangepast tot groepsgrootte tot maximaal 4 kinderen.

Ook is er een unieke samenwerking tussen Zwemschool Lizzy en de Severinus Stichting te Veldhoven. Samen met een bewegingsagoog worden er lessen verzorgd op locatie het Akkereind.

Gratis proefles
rounded-border