rounded-border
1 juli 2020

Zwem-ABC

Wij bieden het enige echte Zwem-ABC. In Nederland mag iedereen zwemles aanbieden en een zwemdiploma uitgeven. Dit is namelijk niet wettelijk geregeld. De verschillende zwemdiploma’s leiden helaas niet altijd op tot dezelfde Nationale Norm Zwemveiligheid.

Het Zwem-ABC wat wij aanbieden geeft je als ouder/verzorger 4 zekerheden:

  • Gediplomeerde en gekwalificeerde zweminstructeurs, zodat je kind in veilige handen is en met plezier naar zwemles gaat. Zo werken de zweminstructeurs volgens de Gedragscode Zwembranche, hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en blijven bijgeschoold.
  • Wij leiden op voor de Nationale Zwemdiploma’s A, B en C. Met het behalen van het Nationaal Zwemdiploma C voldoet je kind aan de Nationale Norm Zwemveiligheid. Deze officiële diploma’s worden bijvoorbeeld erkend door brandweer, politie en sportopleidingen voor de uitoefening van verschillende beroepen.
  • Wij hanteren een helder beschreven zwemlesmethode. Tijdens de zwemles wordt je als ouder goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van je kind.
  • Onze constante kwaliteit wordt geborgd door onafhankelijke jaarlijkse controles en toets momenten bij het diplomazwemmen.

Dus: kies bewust en ga voor zekerheid. Kijk voor meer informatie en antwoorden op veel gestelde vragen van andere ouders over dit onderwerp ook op www.allesoverzwemles.nl

Wij geven zwemles op maandag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Onze lessen zijn 60 minuten en de maximaal aantal deelnemers per groep zijn 9 leerlingen.

De kosten voor de zwemles zijn € 72,55 per maand, hierbij komt eenmalig € 25,00 inschrijfgeld (dit wordt berekend bij het starten van de lessen).

We bieden ook zwemlessen aan in kleinere groepjes, als je hier meer informatie over wilt ontvangen kunt je mailen naar info@zwemschoollizzy.nl

Houd rekening met een wachttijd voor het starten in deze groep.